De CHAMCAP CLUB is een vlaamse club en vereniging voor verzamelaars van Champagne capsules. De club is in december 1998 gesticht door Bertine Speybrouck, uit fascinatie voor de capsule. Ondertussen is Chamcap uitgegroeid tot een heuse vereniging met meer dan 800 leden en organiseren we een elftal ruilbeurzen per jaar voor leden en niet-leden. Deze beurzen zijn ons stokpaardje geworden en zijn een unieke gelegenheid om mede-verzamelaars te ontmoeten, om te praten, te ruilen, te vergelijken,... .

Naast het organiseren van ruilbeurzen hebben we ook ons eigen krantje dat om de 2 maanden verschijnt, organiseren we geregeld uitstappen naar de Champagnestreek en hebben we verschillende eigen capsules.

Op deze site vindt u meer informatie over onze club, onze activiteiten, en als je in contact wil komen met andere verzamelaars, kom dan even een bezoekje brengen aan onze ruilbeurzen.

Ben je ook gebeten door de placomusophilie, ofwel het verzamelen van Champagne capsules, surf dan snel naar 'Lid worden' en schrijf je vandaag nog in om lid te worden van onze boeiende en groeiende club!

Hopelijk tot binnenkort!!