Lid worden van de Chamcap Club is zeker een meerwaarde en een absolute must voor de verzamelaar van champagnecapsules. De voordelen beperken zich niet tot het ontmoeten van andere enthousiaste verzamelaars, maar je ontvangt tevens ook om de 2 maanden ons krantje, boordevol nuttige informatie en nieuwtjes op het gebied van het verzamelen van capsules, gratis toegang tot onze beurzen, ieder jaar een nieuwjaarsattentie en kans op onze unieke busreizen naar de Champagnestreek. Dit laatste is uiteraard na betaling.

Wil je lid worden? Vul dan snel het formulier in rechts, of stuur ons een mailtje naar chamcap@hotmail.com met je volledige naam, adres, gemeente, en postcode. Het lidgeld bedraagt 16 euro per jaar en kan overgemaakt worden op onze bankrekening ING 380-0435936-89 (IBAN: BE45 3800 4359 3689 ,BIC: BBRUBEBB).

Opgelet, je bent pas lid als het lidgeld op onze rekening zichtbaar is en je gegevens correct zijn. Het is dus belangrijk om ons meteen de volledige en juiste informatie te bezorgen. Nadat we alle juiste informatie ontvangen hebben alsook het lidgeld, sturen we jou een berichtje en zorgen we zo snel mogelijk voor je lidkaart.

Indien je vragen hebt of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op chamcap@hotmail.com of telefonisch op 056/22.74.29.

We verheugen ons om je snel op onze ruilbeurzen te mogen begroeten!

LID WORDEN


naam:


voornaam:


straat en huisnummer:


postcode:


stad:


land:


telefoonnummer:


email adres: